Házirend

Kérünk, olyan állapotban hagyd magad után a termet, ahogy te is szeretnéd átvenni, mikor megérkezel.

A termeket zenekari próba céljára lehet bérbe venni. Ettől eltérő tevékenyég végzésére előzetes egyeztetés szükséges. A termek technikai berendezését kérjük változatlanul hagyni.

A termekben található felszerelés a weboldalon (https://durerstudio.hu) vagy a recepción megtekinthető. A megadottaktól eltérő felszerelés igénylése előzetes egyeztetéssel lehetséges.

A normál használatból, kopásból eredő károkat a bérleti díj tartalmazza. A termek felszerelésében gondatlanságból okozott károkat bérlő köteles megtéríteni. Az okozott károkat minden estben kérjük jelezzétek.

A kis termek 4-5 fő befogadására alkalmasak. A nagy termek 8-10 fő befogadására alkalmasak. Ettől eltérő létszám esetén előzetes egyeztetés szükséges.

A próbatermekben ételt, italt fogyasztani, dohányozni tilos! Ételt, italt a recepción, illetve a kertben kérjük elfogyasztani. Dohányzásra a kertben van lehetőség. A lépcsőházban a dohányzás tilos!

A stúdió területén őrizettlenül hagyott tárgyakért-értékekért felelősséget nem vállalunk!

A Jászberényi út 38. szám alatti ingatlan magánterület.

Bérlő a próbaterem használatával elfogadja a Teleprend és Tűzvédelem szabályait. (Teleprend és Tűzvédelem szabályai a recepción megtekinthetőek.)

A Dürer Stúdió vendégei csak a Dürer Stúdió területén és az épület mellett lévő kertrészen tartózkodhatnak. A termek kapacitása feletti létszám esetén előzetes egyeztetés szükséges. Képi anyag (videó, fénykép) készítése a kert területén nem engedélyezett.

A terem használatával a fenti feltételeket a felhasználó elfogadja.

Köszönjük, hogy segítesz megtartani a próbahely és a kert tisztaságát, megőrizni az értékeket, és tiszteletben tartod más vendégek igényeit.A weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Tovább olvasom...